Gogosari si conopida in otet

de adry88 in Conserve, 14 Oct 2011 | 7361 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 kg gogosari
  • 3 kg conopida
  • 3 morcovi
  • telina
  • boabe de piper
  • boabe de mustar
  • 2 foi de dafin
  • 100 g zahar
  • 80 g sare
  • 1 l otet
  • 4-5 l apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari si conopida in otet:

Intr-o oala punem otetul, apa, zaharul, sare, piper, mustar, foi de dafin si punem pe foc. Cand incepe sa fiarba adaugam gogosarii spalati, curatati si taiati. Ii oparim putin, repetam pana terminam. Procedam la fel si cu conopida.

Morcovul si telina se taie felii.

Asezam in borcane felii de morcov, telina (si frunzele), gogosari, conopida. Repetam pana umplem borcanele. Turnam otetul fierbinte si infiletam capacele la borcane.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari si conopida in otet" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Cris2711 1

14.10.2011, 18:06

Bucataras Medi 1

15.10.2011, 14:58

harnicuto................

Kori 1

16.10.2011, 23:18

e foarte buna conopida murata si cu gogosari e o combinatie f buna

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Castraveti la otet